Et andet sæt af fejl mænd gør med kvinder

Alle mænd ønsker at få en kvinde i seng så hurtigt som muligt. De oplever ofte, at selv efter at de har hende i sengen, er de stadig ikke i stand til at føle sig i fred i sig selv. Det er her mange mænd tager fejl.

En mand kan også finde en kvinde, han kan lide og forelsker sig i, når han ser hende.

For eksempel, hvis du går på din første middagsdato med en pige, vil du føle dig tiltrukket af hende. Når du taler, udvikler din tiltrækning sig til et mere seriøst engagement og aktiv smag. Måske sidstnævnte (tiltrækning til at være “Chef Savage” i køkkenet) vil føre til sex senere i forholdet.

Det er det tidspunkt, hvor alt går galt. Din hjerne begynder at blive bange. Bange for resultatet. Skræmmende. Med andre ord forsøger det at forhindre dig i at forelske dig i hende. Vores hjerne advarer os konstant om, at vi kan komme til skade. Vi må være forsigtige…

Der er andre muligheder. Denne fantasifulde dialog kan fortsættes inde i dit hoved. I kan fortælle hinanden, at I elsker dem og er engagerede i hinanden.

Denne Askepot-stil vil være svært for de fleste mennesker. I stedet vil mænd bruge teknikker til at holde dig fra at falde for dem. De kan tilbageholde sex eller spille svært at få, forsinke møde deres venner, behandle hende som en modbydelig diva og være der, når hun taler.

Nedenfor er nogle almindelige fejl begået af mænd. Jeg tilbyder også råd, som jeg har givet tidligere.

#1 Fejl: En negativ indre stemme

Du vil blive overrasket over, hvordan en kvinde kan høre din negative indre stemme hele natten. Det er helt unødvendigt at fortælle en kvinde, at hun er fed, eller at fortælle dem, at du kan bringe hende tilbage til dit hjem. Kvinder sætter pris på modne mænd, der er selvsikre og har en rollemodel attitude. Du behøver ikke være en idiot med din kvinde. Fortæl hende i stedet, hvad du føler.

Anden fejl: Venter for længe, før du har sex

Hvis du ikke vil have hende til at løbe væk som en lille pige, og forelske sig i din, så få det varmt og ikke være genert. Du skal ikke skamme dig over det. Det er vigtigt at have gode seksuelle oplevelser på de rigtige tidspunkter: i sengen først, derefter i din stue, derefter i din bil, på en biltur, på stranden, i en pub eller i baren.

#3 fejl: Ikke at vide, hvor din stand

Dette er et fælles træk ved ‘Nice Guys’. De siger ting som “Jeg ved ikke, hvad de kan forvente af dig”, men de holder det i gang. For at behage piger fortæller fyre dem en masse smigrende ting om deres veninder og gør frække ting for hende at få hende til at føle sig tiltrukket.

Det er en kendsgerning, at kvinder vil blive mere frastødt af dine handlinger, jo mere de tror, du ikke forstår, hvad du gør. For at tiltrække og komme i gang skal du stoppe med at dvæle ved fortiden. For eksempel dit forhold til din sidste kæreste. Du skal fokusere på nutiden.

4. Fejl #4: Kvinder ikke beskæftige sig med deres usikkerhed

Der er mange usikkerhedsproblemer, som kvinder står over for, herunder dem, der opstår som følge af medier, popkultur og manglende selvtillid. Du kan ikke tage hendes magt væk, ligesom du ikke kan ordne din computers billede. Disse usikkerheder kan være en udfordring, når du dater en pige. Disse ting kan overvindes, hvis du er i stand til at arbejde omkring dem.

5. Fejl: Du behøver ikke ‘klik’ med hende

Det er en kendsgerning, at online dating ikke er videnskab. Når du går på din første offline date med en online pige, er der mange variabler at overveje (etnicitet, kulturel baggrund, alder, køn, alder, seksualitet og kommunikationsevner samt ‘smarts’ og ‘personlighed’).

Det svarer til at ansøge om et job. Selvom du måske har et fantastisk CV, kan CV-forfattere ikke lide dine personlige oplysninger.

Skriv kommentar