Få rift fra det almindelige med velcro håndtasker

En verden af håndtasker har aldrig været den samme. Selvom de siger, at en mand enten kan være rig eller brød, fortæller de dig ikke, hvorfor han mister sin erektion. Det er klart, at de fleste mænd er tabt i tanke og er ofte ulykkelige. De er konstant overvældet af ting og har aldrig tid til at bruge dem. Disse mænd er tilbøjelige til at vise følelser, og så de styrter rundt vise deres poster. Når de går ned ad gaden, klipper græs eller slår græs, har de ikke tid til at komme med udførlige strategier. En person kan ikke fokusere på én ting og tænke på en anden. Alle detaljer i et billede går tabt. En mand kan ikke tænke på noget, hvis han ikke har noget at gøre.

Mænd er ofte forvirrede over, hvad der gør dem glade. Det faktum, at vi alle har et smilehul i vores hjerner, som giver os mulighed for kun at fokusere på én ting på det tidspunkt, forårsager denne forvirring. Hvis vi ikke er opmærksomme på én ting, vi ender med at gå glip af det hele tiden.

Dette er betydningen af “Flip flopping.” Du kan gå ud med venner en nat og derefter se på dit mailikon fra dit skrivebord. Det er dit arbejde, og du er bekymret for, hvad det næste skridt vil være. Derefter kan du se alle de videresendte mails, der er sendt til dig. De begynder at få lagdelt og begynde at sende overalt. Derfor er det svært at fokusere på én ting ad gangen.

Din intelligens er ikke nok til at vinde. Selvom du ved, at du skal sende en e-mail, men din besked er for lang, ser din hjerne ikke ud til at være i stand til at kommunikere med dig for at holde meddelelsen i gang. Det er nemmere at vende floppen, når du sender beskeden i mindre bidder, end hvis du skriver det hele ned.

Denne polarisering er grunden til Flip Flops eksisterer. Derfor kan klipklappere parres med jeans. Det samme par kan bæres i forskellige farver. For tirsdag aften, kan du bære orange og blå, mens pink og grøn er for onsdage. Den lyseste røde får dig til at skinne og varmt, hvorfor Such-ux-cess-cess er den bedste. Vi er stadig Flippy.

Denne polarisering skal stoppes. Denne viden viser, at alle er blevet Flippy. Flippy er hele verden. Denne polarisering kan gøre det meget skræmmende – er det mere polariseret, at den usynlige blæk i øjet? Flippy er polariseringen af vores kroppe. Glasruderne af glas kan knække let på grund af deres skrøbelige polarisering. Flippy er polariseringen af din personlighed i computertiden.

Hvad er vi i stand til at gøre? To ord: Skift. Skift din garderobe og livsstil. Det er den eneste måde, hvorpå man effektivt kan bekæmpe den frygt, vi har for den polariserede verden, vi lever i.

Overvej en polariseret pære. Den, der er i butikken, afspejler ikke det faktiske lys fra det objekt, der reflekteres. En reflekterende overflade som glas orcerilit kan reflektere lys på samme måde som et menneskeligt øje kan. Et polariseret lys er ikke en afspejling af lys, men det objekt, der reflekteres for at fange det. Dette lys er produceret af el-neutrale fibre i et felt. Det anvendes på et outputvindue på samme måde som tv’et eller computerskærmen.

Dette lys kan fokuseres ligesom ethvert andet lys ved at ændre dets polaritet. Polariseret lys skaber et smallere reflekteret billede. En bredere reflekterende overflade giver et klarere billede end et smalt refleksionsbillede.

Et polariseret lysspejls skønhed er dets kompatibilitet med eksisterende skærm / tv-producenter.

Prøv at se på din refleksion på den spejlbelagte overflade for at se, om du stadig ikke er overbevist. Billedet vil se fladere og mere præcist ud, hvis lyset reflekteres fra overfladen i en vinkel, der er mindre end din.

Spejle er normalt lavet i to farver. En farve reflekterer lys og danner en boss (eller flad) refleksion. Farven på den anden farve skjuler farvebånd omkring kanterne.

Du kan også købe polariserede papudskæringer, men de er tomme. Refleksion er forårsaget af refleksioner på kludens overflade.

Reflekterende trim kommer i både reflekterende og ikke-reflekterende versioner. Ikke-reflekterende trim kan bruges på samme måde som reflekterende trim, men det kommer i en anden farve.

Skriv kommentar