Guds plan for mig og kun mig

Hvad hvis Gud har en plan for dig? Ja, det er rigtigt! Det er muligt at være så simpelt som det, selvom det måske ikke er let i starten. Lige nu er det fint. Det er bedre for os at vedtage en tankegang, der ofte er meget ubehageligt end en, der giver os mere frihed til at omdanne eller ændre. Du kan føle smerte nogle gange, men det er let blinkede væk ved at lave aftaler eller bede.

Jeg befandt mig tilbage på samme sted efter at have bevæget sig fra fortiden og ind i fremtiden. Jeg var meget tæt på døden. Er du klar over, hvad der kan ske i ens liv? Det er nu. Problemet er ikke løst, men det er klart, at der ikke er noget tilbage. Jeg troede, jeg ville dele min lille teori, der kan hjælpe andre, der står over for det samme problem. Teorien er tanke. Det er, når du gør noget, der føles rigtigt i dit liv eller laver en fejl. I begge tilfælde bliver du nødt til at stå over for tvivl, skyldfølelser og andre negative følelser. Hvem er dit mål, kun du vil vide det.

Nogle gange kan du være stolt af dit arbejde. Mærk stoltheden. Skub den tilbage til alle, du kan. Du bør tænke over, hvordan du reagerer, når du kommer til skade. Jeg siger det ikke til nogen, før jeg kender sandheden. Fordi mange mennesker er forvirrede og bruger flamme retorik for at få deres punkt på tværs, vil jeg ikke sige det. Jeg vil foreslå dig at gå dybt ind og acceptere sandheden. Hvilket sted ville det være bedre at være? Du vil aldrig gøre det igen.

Det er ikke forkert at have mål og andre ting som dette. Men du er nødt til at finde en retning for at komme dertil. Jeg siger, at du altid skal gå til lysene, mens du går. På den måde vil du være tættere på lyset og mere tilbøjelige til at finde det. Det betyder ikke noget, om et tog eller en vej ikke fører dig dertil, men du skal være opmærksom på, at du går i øjeblikket.

En anden ting, jeg finder trist, er, at mange mennesker lever i frygt for at blive afvist eller mærket. Hvad hvis jeg ikke når mit mål? (Må ikke få mig i gang her.) Du kan gå til en boghandel og gennemse selvhjælp, religiøs ironi og lykke bøger. Men det sker stadig ikke. Er der nogen åndelig dyd, der kan bruges til at undskylde dine fejl. Det er ikke muligt at have en åndelig dyd for fiaskoer. Når du har opnået din succes, er du fri til at acceptere det som din. Oversat føler du dig ikke besejret af fiasko, men du føler dig i fuld kontrol over dit liv. Du ved, det er muligt at føle sig vellykket og vinde på noget, men fejl er lige så gyldige. Hvad er den bedste måde at tage fuld kontrol over noget? Dit sind er som en fabrik, med alle de kombinationer, du kunne ønske dig. Men du skal stadig have den genstand tilbage i dit sind. Accepter din frygt og bekymringer som noget, der skal behandles af dig selv og andre. Tillad dig selv at komme videre og møde frygt. Der er ingen succeshistorier, ingen resultater, ingen mennesker, der frygter. Der er ingen selvransagelse. Så er det klaret. Vælg et emne, der interesserer dig, og fortsæt med at læse. Dette vil give dig mulighed for at afslutte din læsning på en anden dag og samtidig fjerne ting, der ikke hører hjemme i dit liv.

Uden dem ville der ikke være nogen innovatorer, opfindere eller politikere. Der er mange ting, du ikke ønsker at gøre i dit liv. Vi har alle ting, vi ikke vil opgive. Men lad os være ærlige. Hvad vil du virkelig vie dit liv til? Er det muligt, at du er ligeglad med at være en delfin svømmer, en pilot på en hund-fly, eller gøre millioner? Det er ikke noget, der interesserer dig. Så hvorfor er du så passioneret om at forbedre dit liv hver eneste dag? Der er ingen fiasko, succes eller tab. Det eneste, der betyder noget, er, hvad du gør den næste dag.

Skriv kommentar