R-programmer – Er BBC News Channel Virkelig News Channel

I det sidste år blev flere nye programmer lanceret af BBC. Et af disse programmer var Nyhedsbrevene. Nyhedsbrevene gjorde det muligt for en bred vifte af BBC-medarbejdere at få adgang til de seneste avisartikler direkte fra kilden uden for England. Disse nyhedsbreve er ændret fra et 1-siders format til et ugentligt format. Hver arbejdstager ville være i stand til at læse en side direkte fra kilden, mens du læser nyhedsbrevet. Som medlem af arbejdsstyrken var dette meget spændende, fordi jeg altid kunne finde noget at læse. De fleste rapporter vil fokusere på begivenheder i England og Det Forenede Kongerige, men vi kunne også finde oplysninger om verdensnyheder.

Forsvundne børn i Afrika er en af mine yndlingsnyheder. Du kender sikkert allerede til dette problem. Efter en ubehagelig oplevelse i en biograf med en unfunny gag en gruppe børn gik til en pizza sted for at fejre deres fødselsdag. Pizzeriaets nye navn var “Happy Place”. Du kan også få dem i bug resistente dragter. Er det muligt, at bugs pludselig er blevet truet? Det er de faktisk ikke. Det var en markedsføringstaktik af de selskaber, der driver Food and Drug Administration og Department of Agriculture (USDA), for at få folk til at spise flere bugs. Ideen var at gøre pizzaer sundere end chips og sodavand. Det ser ud til, at denne plan har fungeret. Nu pizza er den mest populære mad og snacks er stigende. Folk nyder at spise chips og saltkringler i biografen, og de elsker også pizzabuffeter.

Det vigtigste spørgsmål er, hvor kan jeg finde bugs at spise i nærheden af mig? Du kan finde mange forskellige fejl nu, hvilket er den gode nyhed. ): En hjemmeside for bug entusiaster. Det er forbløffende, hvor mange sider indeholder udtrykket “bugs” som det første ord. Dette er i modsætning til andre søgeord. Der er bogstaveligt talt tusinder sider, der fokuserer på folk, der ønsker at spise bugs. Du finder alt fra information om, hvordan man spiser bugs til fotos af dem. Nogle steder har også morsomme historier. Et eksempel er på en gammel dame, der flyttede fra sin bikoloni for at bo i de store byer. Hendes lig blev fundet på hendes ryg af hendes naboer, efter hun døde. Sengen blev sat sammen af naboer, der samlede lagnerne. De kaldte hende “Bee Lady” og stadig henvise til hende som sådan.

Har du nogensinde nødt til at slæbe 6.000 pounds værd af livstruende last fra et rederi til din lokale supermarked? Det er helt rigtigt. Dette giver dig mulighed for at bringe de bedste, mest friske bugs fra alle hjørner af kloden lige til dit køkken. Du vil have mange valg: bier (og hveps), grubs (og larver), silkemøller, flåter, gule jakker og silkemøller. Vakuumforsegling er en fantastisk måde at slippe myrer, hveps og gule jakker på. Du kan også fjerne de mindre, mindre beboede områder, der omgiver æggene. Dette vil stadig give plads nok til æggene. Du kan slippe af med destinationens ‘livsfaktor’ ved hjælp af tøris. Gør dette, før du når lufthavnen.

Ikke alene vil du være i stand til at undgå gule jakker, bier og andre insekter i din lokalitet, men du vil også være mindre tilbøjelige til ikke at fåStaphylococcus bakterier, der kan forårsage alvorlige sundhedsproblemer for kroppen. Det kan være meget alvorligt, hvis du har en Staphylococcus inficeret. Du kan også opleve mavesmerter. Denne infektion kan forårsage alvorlige komplikationer. Det er altid sikrere at være sikker end ked af det.

Dette er, hvad der sker, hvis du ikke renser dit hus bag lukkede døre. Før du ved hvad, er dine sår lukket, og du har en grim infektion på væggen. Det er bedst at behandle det inde i dit hjem. Stop enhver infektion i at sprede sig og lad det gå.

Min familie lærte hårde lektioner på den hårde måde om, hvordan holde mad ud af hjemmet gør det meget vanskeligt for dem at være sunde. De passede alle, men påtog sig at sikre, at resten af deres familie var sunde. Deres ‘gør det selv’ mentalitet gjorde alt muligt. De sagde også, at det ikke var nogen let opgave at “gøre tingene selv”.

Disse produkter har ikke været brugt eller købt i et stykke tid. Jeg kender til flere positive aspekter af produkterne.

Skriv kommentar